Garantie

Bouwgarant
Op uw (ver)bouwwerkzaamheden kunt u garantie krijgen, omdat ons bouwbedrijf lid is van Bouwend Nederland (voormalig Bouwned) en is aangesloten bij BouwGarant. Bouwgarant biedt de klant garantie op gebreken na oplevering, gebreken in de constructie en faillissement van de aannemer. Kiezen voor een BouwGarant aannemer betekent dat u kiest voor kwaliteit.

Gediplomeerde medewerkers 
Bouwbedrijf A. Jonkers werkt uitsluitend met geschoold personeel en alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA diploma.

CAR (Construction-All-Risks-verzekering)

De Construction-All-Risks-verzekering geeft een zeer uitgebreide dekking voor aanbouwrisico's (huizen, gebouwen, renovatieprojecten en dergelijke). De verzekering geeft een totaaldekking, waarbij alle bij de bouw betrokken partijen onder één polis verzekerd zijn (opdrachtgever, aannemers, onderaannemers, architecten, installateurs, leveranciers enzovoort).

Erkend Leerbedrijf

Ons bedrijf is een erkend Bouwradius Leerbedrijf. Om als leerbedrijf te worden erkend, moeten binnen het bedrijf voldoende opgeleide leermeesters aanwezig zijn, die jaarlijks de nascholingscursus volgen.

Wherevogels kleedkamers

Start werkzaamheden Wherevogels is een feit:

Lees meer
 

Aelbertsbergstraat te Haarlem

Dakopbouw Aelbertsbergstraat te Haarlem.

Lees meer
 

Contact

A. Jonkers Bouwbedijf BV
Einsteinstraat 83 (Baanstee), 1446 VE Purmerend
T: 0299 46 14 99